Mekkes vloeren staat voor u klaar

Heeft u schade aan uw vloer, heeft u een verbouwing gedaan en dient een gedeelte van de vloer aangevuld te worden, neem contact op voor onze mogelijkheden.

Egaliseren

Een betonvloer is niet altijd vlak genoeg om er een harde vloer op te leggen. Door bijvoorbeeld het uitbreken van een muur of open haard of bij een gerealiseerde aanbouw, kunnen er hoogteverschillen zijn ontstaan. Als dit het geval is, kunnen wij de vloer voor u egaliseren met egaline. Hiermee kunnen wij hoogteverschillen van 3mm tot 5cm voor u wegwerken.

Schade

Heeft u schade aan uw vloer?
Is er sprake van krassen, deuken of vlekken. Heeft u waterschade of glasschade? Wij kunnen dit allemaal voor u herstellen.
Soms redelijk eenvoudig door middel van plaatselijke spotrepair, maar in sommige gevallen is een volledige schuurbehandeling nodig.
Iedere schade heeft een andere aanpak nodig. Mekkes vloeren komt vrijblijvend bij u langs, om te bekijken welke mogelijkheden er zijn.
Daarnaast maken wij een offerte voor uw verzekeringsmaatschappij, want vaak bent u zonder dat u het weet, gewoon verzekerd voor dit soort schades. In die gevallen dat er sprake is van afwijkende maten of is de vloer niet meer verkrijgbaar dan kunnen wij in onze werkplaats de vloerdelen voor u maken. 

Aanpassingen

Heeft u een serre, erker of andere aanbouw aan uw huis gerealiseerd, een open haard uitgebroken? Dan is het wel zo netjes dat uw vloer ook in het nieuwe gedeelte netjes doorloopt.
Het is vaak een hele klus om uit te zoeken wat er nu precies voor vloer aanwezig is, welke houtsoort het precies is en of die specifieke vloer nog te krijgen is. Wij kunnen de meeste vloeren voor u aanhelen, verbreden, verlengen en als nieuw maken.

Onderhoud

Heeft u een geoliede vloer, waxvloer of lakvloer, maar heeft u geen tijd om het nodige onderhoud te plegen? Wij kunnen dit voor u doen.
Bij een geoliede vloer kunnen wij vaak het onderhoud nog gemakkelijker voor u maken. Wij kunnen uw geoliede vloer intensief reinigen en weer opnieuw oliën. Daarnaast kunnen wij uw gelakte parketvloer ontvetten en voorzien van een nieuwe polishlaag.
Als u een waxvloer heeft, kunnen wij deze vloer schoonmaken met een waxremover en weer opnieuw voorzien van een waxlaag.
Een kurkvloer kan eerst worden ontvet, als er beschadigingen zijn, plaatselijk worden bijgekleurd en daarna weer gelakt worden met een tweecomponenten watergedragen lak.